Zeeuwsen staan bekend als Bourgondiërs. Lekker, gezellig eten en drinken met elkaar, waarbij kwaliteit voorop staat. Denk aan de verrassingen die onze zee te bieden heeft en de heerlijke drankjes die gebrouwen worden.

In de gezellige gelagkamer (café) of op het terras achter de Herberg, kunt u genieten van diverse bieren op de tap en fles. Daarnaast bieden wij ook een lekker hapje bij of een kleine lunch.

Wij serveren de enige echte ‘Groesche Paptaart’.  Groedenaren worden ook wel ‘Papvreters’ genoemd. De Groesche Paptaart is een deegachtige koek is met pap in het midden. Op die pap wordt bruine suiker geserveerd en daarna wordt de paptaart met de handen opgegeten.  Precies zoals een echte Groedenaar dat ook zou doen.

In onze andere vestiging Eetcafe/Pension ’t Overleg bieden wij een uitgebreidere lunch of diner aan. De koks van ’t Overleg staan elke dag weer voor u klaar om bijvoorbeeld een wisselend dagmenu, een heerlijke vis/of vleesproeverij of ’t Pannetje van de dag te maken. De keuken is geopend van maandag tot vrijdag van 17:00 tot 20:30. Zaterdag en zondag is de keuken geopend van 12.00 tot 20.30. In het weekend raden wij aan te reserveren.

 

 

Wilt u graag bij ons ontbijten?
Van 08.30 tot 10.30 uur bent u welkom bij ons ontbijt.
Graag wel even vooraf reserveren.