Zeeuwsen staan bekend als Bourgondiërs. Lekker, gezellig eten en drinken met elkaar, waarbij kwaliteit voorop staat. Denk aan de verrassingen die onze zee te bieden heeft en de heerlijke drankjes die gebrouwen worden.

In de gezellige gelagkamer (café) of op het terras achter de Herberg, kunt u genieten van diverse bieren op de tap en fles. Daarnaast bieden wij ook een lekker hapje voor bij de koffie of thee.

Wij serveren de enige echte Groese Paptaart.  Groedenaren worden ook wel Papvreters genoemd. De Groese Paptaart is een deegachtige koek is met pap in het midden. Op die pap wordt bruine suiker geserveerd en daarna wordt de paptaart met de handen opgegeten. Precies zoals een echte Groedenaar dat ook zou doen.

In onze andere vestiging Eetcafé Pension ’t Overleg bieden wij een uitgebreide lunch of diner aan. De koks van ’t Overleg staan elke dag weer voor u klaar om bijvoorbeeld een wisselend dagmenu, een heerlijke visproeverij of het Pannetje van de Dag te maken. De keuken is maandag tot vrijdag geopend van 17.00 tot 20.30 uur. Op zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.30 uur. Wij raden u aan om te reserveren.

Wilt u graag bij ons ontbijten?
Van 08.30 tot 10.30 uur bent u welkom bij ons ontbijt.
Graag wel even vooraf reserveren.