Zeeuwsen staan bekend als Bourgondiërs. Lekker, gezellig eten en drinken met elkaar. Waarbij kwaliteit voorop staat. Denk aan de verrassingen die onze zee te bieden heeft en de heerlijke speciale drankjes die gebrouwen worden.

In de gezellige gelagkamer (café) of op het terras achter de Herberg, kunt u genieten van diverse bieren op de tap en fles. Daarnaast hebben wij er ook een lekker hapje bij of een kleine lunch

 

Daarnaast serveren wij ook de enige echte ‘Groese Paptaart’.  Groedenaren worden ook wel ‘Papvreters’ genoemd. De Groese Paptaart is een deegachtige koek is met pap in het midden. Op die pap wordt dan bruine suiker geserveerd en mag men met de handen de koek op eten.  Precies zoals een echte Groedenaar dat ook zou doen.

 

In onze andere vestiging Eetcafe/Pension ’t Overleg bieden wij een uitgebreidere lunch of diner aan. De koks van ’t Overleg staan elke dag weer voor u klaar om bijvoorbeeld een wisselend dagmenu, een heerlijke vis/of vleesproeverij of ’t Pannetje van de dag te maken. De keuken is geopend van 12:00 tot 20:30. In het weekend raden wij  u aan te reserveren.

 

Verder telt de omgeving van Groede talloze eetgelegenheden aan. Voor meer inspiratie  kunt u Groede.net bezoeken of vragen aan de receptie.

 

 

Van 08.30 tot 10.30 uur bent u welkom bij ons ontbijt.
Graag wel even vooraf reserveren.