Hotel informatie

Check-in | Check-out
Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 15.00 uur voor u beschikbaar. Vanaf 12.00 uur kunt u de sleutel afhalen, bij Eetcafé Pension ‘t Overleg. Wilt u later dan 20.00 uur inchecken, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer +31 (0)117 37 66 33. Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de kamer gebruik maken.

Ontbijt | Restaurant
Het ontbijt serveren wij, op onze andere locatie, Eetcafé Pension ’t Overleg. U kunt hier dagelijks genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet.  Ons ontbijtbuffet is geopend van 8.00 tot 10.30 uur, wilt u eerder dan 8.00 uur ontbijten, dan verzorgen wij graag een ontbijtpakket voor u. Mocht u geen ontbijt hebben geboekt kunt u uiteraard een ontbijt bijboeken.

Wegens de corona maatregelen vragen wij bij het inchecken uw ontbijt te reserveren.

Ons restaurant is gevestigd aan Slijkstraat 9, Eetcafé Pension ’t Overleg is 7 dagen per week geopend vanaf 8.00 uur. De keuken sluit om 20.30 uur. Na 21.00 uur is het niet meer mogelijk om gasten te ontvangen in ons restaurant, ten laatste sluiten wij om 22.00 uur. Bij een reservering op basis van logies en ontbijt is het dagelijks mogelijk om uw verblijf uit te breiden met halfpension. Voor meer informatie kijkt u op www.het-overleg.nl. Wilt u graag dineren in ons restaurant, reserveer dan tijdig uw tafel. Wegens de corona maatregelen bent u verplicht te reserveren.

Parkeren
U kunt rondom ons hotel gratis parkeren. De Slijkstraat waar wij ons bevinden is autovrij. U mag er echter wel inrijden om uw bagage te lossen/laden. Op bijzondere data is het dorp autovrij, deze kunt u vinden op de website www.groede.net. Op deze dagen worden er parkeervoorzieningen rond het dorp aangebracht.

Fietsenstalling
Er is een afsluitbare stalling voor fietsen beschikbaar.

Fiets huren
Wilt u een fiets/solex etc. huren, dan kan dat bij Tankstation van den Hemel (Groede), Buitengewoon Actief (Groede), De Roodrunner (Nieuwvliet), Rent en Joy (Nieuwvliet) en Bikstore (Breskens).

Annuleren
Annuleren kan tot 7 dagen voordien kosteloos, daarna zijn wij genoodzaakt de gehele factuur in rekening te brengen.

UITZONDERING! We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken.
Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2021 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Groepen
Wanneer u meer dan 4 kamers bij ons wilt boeken vragen wij u een aanbetaling te doen van 15% binnen 7 dagen na reservering. Als wij de aanbetaling ontvangen hebben maken wij uw boeking definitief en krijgt u van ons een bevestigingsmail.

Betaalmogelijkheden
Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden: Contant | PIN-Maestro | Visa-Card | Master-Card | Vooruitbetaling per bank of giro.

Huisdieren
Huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan.

Gesproken talen
Nederlands, Duits, Engels.

Kinderen
Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Wij beschikken over een babybedje, deze kunnen wij op uw kamer plaatsen voor €5,- per nacht. Echter mag u kosteloos een eigen babybedje plaatsen.

Hotelfaciliteiten
11 Comfortabele hotelkamers en 3 studio’s in verschillende categorieën
Restaurant (Eetcafé Pension ‘t Overleg op 50 meter afstand)
U kunt gratis parkeren in het dorp
Afsluitbare stalling voor fietsen
Gratis gebruik van draadloos internet
Het gehele hotel is rookvrij

Kitchenette studio’s
De studio’s beschikken allen over een kitchenette, een combi-magnetron, een elektrische kookplaat, een klein aanrecht, kookbenodigdheden, keukenlinnen en servies.

Onze andere locatie Eetcafé Pension 't Overleg

Boek nu een van onze kamers

Boek nu uw verblijf via onze website en maak gebruik van de promotiecode website en krijg 5% korting!

Volg ons ook op Facebook

Wilt u niets missen? Schijf u dan nu in voor onze Nieuwsbrief.

Onze andere locatie: Eetcafé Pension ’t Overleg: www.het-overleg.nl

Onze Privacyverklaring.

Wilt u uw bestaande reserveringen nakijken? Vul dan hieronder uw gegevens in: